Haarlemmermeerse Bos

De groene omgeving maken het Courtyard by Marriott hotel zo bijzonder. In tegenstelling tot andere airport hotels ligt het Courtyard aan de rand van een mooi park (115 hectare groot), genaamd Haarlemmermeerse Bos. Dankzij fiets- en wandelpaden en het meer zijn er veel recreatiemogelijkheden.

Fietsen

Geniet van de mooie natuur van de Haarlemmermeer. Er zijn diverse fietsroutes die u langs de mooiste plekjes van de regio brengen. TIP: Het hotel stelt fietsen beschikbaar tegen een kleine vergoeding om van het bosgebied te genieten. Informeer ook bij de receptie naar de fietsroutes.

Joggen

Bent u sportief aangelegd en wilt u tijdens het verblijf in ons hotel uw conditie op pijl houden? In het Haarlemmermeerse Bos zijn diverse joggingroutes en een uitdagend trimparcours. Bekijk hiernaast de plattegrond met routes.

Wandelen

Kom heerlijk wandelen en geniet van de natuur in het Haarlemmermeerse Bos of neem zomers lekker een duik in het meer. En als u even wilt uitrusten dan bent u van harte welkom in Papa's Beach House, het gezellige strandpaviljoen voor een kop koffie, gezonde lunch of diner.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie