Nieuws

Courtyard by Marriott - Amsterdam Airport is regelmatig in het nieuws. Lees hier het laatste nieuws.

16 May 2018 Courtyard Amsterdam Airport breidt uit met 111 hotelkamers.

Expand Article
Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel is gestart met de uitbreiding van het hotel met een 111 hotelkamers en een uitbreiding van het meeting center. Maandag werd het startsein voor...

Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel is gestart met de uitbreiding van het hotel met een 111 hotelkamers en een uitbreiding van het meeting center. Maandag werd het startsein voor de bouw gegeven met het slaan van de eerste paal door Mevr. J. Claus-Ruts, moeder van Rick en Leo Claus.

De komende maanden wordt het Courtyard Amsterdam Airport uitgebreid met een nieuwe vleugel van 6 verdiepingen, met 111 hotelkamers, 2 meeting rooms, een auditorium, 2 break-out rooms en foyer. Na de uitbreiding telt het hotel in totaal 259 kamers, waaronder 4 extended stay kamers met mini keuken en laundry faciliteiten. De uitbreiding is naar verwachting in mei 2019 gereed.

Synergie

Rick en Leo Claus, eigenaren van het Courtyard Amsterdam Airport, zijn enthousiast over de plannen: ‘Wij zijn erg blij dat het hotel nu wordt uitgebreid. Bij de opening van het hotel in 2002 waren wij met 148 hotels een van de grotere hotels in Haarlemmermeer. Nu telt een hotel gemiddeld 240 kamers. Na de uitbreiding bieden we uitstekende faciliteiten voor meerdaagse congressen. Als onderdeel van Claus Park Collection geven we niet alleen de mogelijkheid om te overnachten, maar zijn er ook meerdere restaurants, een bowling, casino en escape rooms op loopafstand van elkaar en dit alles in de prachtige omgeving van het Haarlemmermeerse Bos’.

Marriott

De hotelkamers worden ontworpen volgens de laatste specificaties van Marriott en beschikken onder andere over een houten vloer – die zeer gewaardeerd wordt in verband met hygiëne –, luxe bedden met anti-allergie kussens, gratis WiFi en Smart TV’s met Chromecast voor draadloos streamen op ieder device. Met de Marriott app kunnen gasten hun kamerdeur openen of verzoeken doen voor extra service en andere wensen voor, tijdens en na hun verblijf.

19 Mar 2018 | Keukenhof Hotel Express rijdt tweemaal daags voor gasten Courtyard Amsterdam Airport

Expand Article
  Ook dit jaar is Keukenhof voor de gasten van het Courtyard Amsterdam Airport hotel gemakkelijk te bereiken met de Keukenhof Hotel Express. De bus vertrekt tweemaal daags en...

 

Ook dit jaar is Keukenhof voor de gasten van het Courtyard Amsterdam Airport hotel gemakkelijk te bereiken met de Keukenhof Hotel Express. De bus vertrekt tweemaal daags en vervoert de hotelgasten binnen 20 minuten naar Keukenhof. Keukenhof is geopend van 22 maart t/m 13 mei.

Keukenhof in Lisse wordt ook wel ’s werelds grootste bloementuin genoemd. Met ruim 7 miljoen bloembollen, met wel 800 verschillende soorten tulpen biedt de Keukenhof een fleurige variëteit aan kleuren en bloemen. Naast de ruim 32ha aan bloemen, kunnen gasten genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en diverse evenementen. Keukenhof is geopend van 22 maart tot en met 13 mei 2018.

Thema
Het thema van dit jaar is ‘Romantiek in Bloemen’. Het historische park is midden in de Romantiek ontworpen (1857) als siertuin voor Kasteel Keukenhof. Sinds 1950 bloeien hier een miljoen tulpen. Ook de bloemenshow staat in het teken van Romantiek met een rozenshow die groter wordt dan ooit met de rode roos, het symbool van de ware liefde. Dit jaar heeft Keukenhof ook een prachtig tulpenmozaïek van 50.000 bollen geplant. Bezoekers genieten aan het einde van het Keukenhofseizoen van ‘Romantiek in Keukenhof’; een festival met klassieke muziek in het park tussen de tulpen.

Vertrektijden
Keukenhof Hotel Express vertrekt dagelijks om 9.25 uur en 12.55 uur naar Keukenhof en vertrekt om 13.30 uur en 17.00 uur terug naar het hotel. De bus tickets dienen vooraf geboekt en gekocht te worden in verband met de gelimiteerde capaciteit in de bus. De tickets, retour met de bus en toegangsticket tot Keukenhof, kosten € 24,50 voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. De tickets zijn te koop bij de receptie van het Courtyard Amsterdam Airport.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie